Gedrag en cultuur...

... aanpassen is voor organisaties geweldig moeilijk. Tegelijkertijd is het vaak noodzaak om te innoveren, de voortsnellende technologie te benutten of andere strategische doelen te bereiken. Zonder de bijbehorende veranderingen in gedrag en cultuur zijn veranderingen in structuur, processen en technologie vaak niet erg duurzaam en effectief. Projecten alleen gericht op cultuurverandering werken eigenlijk niet. De oplossing ligt in het aanpassen van gedrag en cultuur binnen de doelgerichtheid van projecten en programma's of andere strategische veranderingen!

Wij pakken gedrag en cultuur als onderdeel van programmamanagement aan. Dit kan verweven worden in de aanpak van de verandering door mensen te betrekken, inspiratie te verschaffen en andere vormen van integraal veranderen. Ook kunnen we het separaat en diepgaander adresseren met de cultuurtransformatie aanpak van Richard Barrett waarvoor we zijn gecertificeerd

De vorm bepalen we in overleg om uw initiatief tot een succes te maken dat beklijft. Neem contact met ons op om te bespreken wat het voor u kan betekenen!